Ingyenes szállítás 6990 ft-tól. :-)

Mágneses kétoldalas védõtok Edzett üveggel Xiaomi Redmi Note 9 Pro / Note 9s – fekete

 
Újdonság Nagyító
 • 1 / 7
 
Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés
6.10.2023
Eredeti ár 7 990 Ft
Megtakarítás 1 500 Ft (–18 %)
6 490 Ft    
Termékkód 97923
Márka Beweare
Kategória Xiaomi Redmi Note 9S / Note 9 Pro védőtokok és védőburkolatok
 

Mágneses kétoldalas védõtok Edzett üveggel Xiaomi Redmi Note 9 Pro / Note 9s - fekete

370082_find_search_zoom_magnifier_view_icon A fotók szemléltetőek - a kivágások és a bejáratok pontosan megfelelnek a címben említett modellnek

A mágneses kétoldalas borítás minden oldalról – hátulról, oldalról és elölről – tökéletesen megvédi a telefont az ütésektől és a karcolásoktól. Minimalista, elegáns és letisztult dizájnja minden telefon színét kiemeli.

A megemelt keretnek és a burkolatba szilárdan beágyazott (nem tapad a kijelzőhöz) edzett üvegnek köszönhetően a telefon teljesen védett. A keret alumíniumból, a hátlap és az előlap üvegből készült - az üveg természetesen úgy van beállítva, hogy a felhasználó kényelmesen használja. Figyelembe kell venni, hogy védőréteg kerül a telefonra, ezért a kényelmes használat érdekében javasoljuk az érintésérzékenység növelését a beállításoknál. Az ujjlenyomat-olvasó* esetében azt javasoljuk, hogy új ujjlenyomatot állítson be a fedéllel.

FIGYELEM! Az edzett üveget a karcolásokkal szembeni keménység jellemzi. Sajnos ugyanolyan törékeny, mint bármely más üveg, ezért ezt a borítást nem ajánljuk zord körülményekhez.

A borító 2 részből áll: egy nagy, a teljes hátlapon, kivágással a kamerának és az ujjlenyomat-olvasónak (csak azoknál a modelleknél, amelyeknek van ujjlenyomat-olvasója a telefon hátulján), valamint egy elülső keretből edzett üveggel és a szükséges kivágásokkal. . Nem kell azonban aggódnia a kezelőszervek bonyolultsága miatt – a kivágások minden gombhoz és lyukhoz illeszkednek, hogy a felhasználó a lehető legkönnyebben hozzáférhessen hozzájuk.

A burkolat automatikusan rögzítődik a telefonkeretben lévő erős mágneseknek köszönhetően, és egy beépített elülső üveget tartalmaz, amelyet nem kell ragasztani - ez a burkolat fix része.

*Egyes ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval felszerelt modellek esetében az elülső üveggel lehet probléma. A burkolat edzett üvegén a kijelzőben az olvasó helyén egy ragasztóréteg található, amely a normál edzett üveghez hasonlóan tapad. Az érzékenységi és érintési funkciót azonban nem tudjuk garantálni. Az optikai olvasókkal viszont nincs gond.

 370092_add_plus_create_new_icon (1) Tulajdonságok és előnyök:

 • Anyaga: alumínium + PC + üveg
 • Minden oldalról védi a telefont
 • Fokozott ellenállás
 • Vékony, könnyű, elegáns és mágneses kivitel
 • Kék védőfólia

370079_info_information_data_icon Kézikönyv:

(a termék csak le nem távolított fóliával tesztelhető)

 1. Ellenőrzi a telefon modellje és a burkolat közötti egyezést
 2. Ha megegyeznek, távolítsa el a felső fedelet, ne távolítsa el a kék védőfóliát
 3. Helyezze be a telefont a tok hátuljába
 4. Helyezze a burkolat felső részét a mobiltelefonra, és ellenőrizze, hogy a burkolat két része mágnesesen csatlakozik-e
 5. Ha a burkolat szorosan illeszkedik, távolítsa el a fedőfóliákat (előfordulhat, hogy az érintés nem megy át a fólián)
 6. A védőfóliák eltávolítása után a terméket fel nem használtként nem lehet visszaküldeni, és csak a használat mértékének megfelelő arányos visszatérítést kapsz.Hasonló termékek

Barva Černá
Model telefonu Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Redmi Note 9s
Typ Oboustranný kryt

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: